ΡΩΜΑΪΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

ΡΩΜΑΪΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ
ΡΩΜΑΪΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

Το Ρωμαϊκό κεραμίδι, με εμφανή αναφορά στο παλιό βυζαντινό, έχει καταστεί με διαφορά ο κυρίαρχος τύπος στις Ελληνικές στέγες. Συνταιριάζει το αισθητικό αποτέλεσμα του βυζαντινού κεραμιδιού με μία εξαιρετική ικανότητα αποχέτευσης των όμβριων υδάτων, ενώ είναι σχεδιασμένο για άψογη λειτουργικότητα και ευκολία στην τοποθέτηση.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 28 cm πλάτος x 42 cm μήκος

Τεμ/m² : 13
Τεμ/Παλέτα: 260 & 240
Βάρος/Τεμάχιο: 3,8 kg (περίπου)
Βάρος/Παλέτα: 988 kg & 912 kg (περίπου)
Απόσταση ανάμεσα στα καδρόνια: 35,8 cm
Ελάχιστη κλίση στέγης: 17°

 

 

Τοποθέτηση

Τα κεραμίδια από πηλό, οι «πλινθοκέραμοι», είναι ένα φυσικό προϊόν υψηλής αισθητικής και αρμονίας χωρίς βλαβερές συνέπειες. Θωρακίζουν το κτίριο έναντι των καιρικών φαινόμενων και το ανυψώνουν αισθητικά σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.
Όλοι οι τύποι κεραμιδιών της ΧΑΛΚΙΣ ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ - ΓΟΥΝΑΡΗΣ - ΜΗΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας και είναι σχεδιασμένοι για άψογη λειτουργικότητα, τέλεια εφαρμογή και ευκολία στην τοποθέτηση. Η χρήση της τελειότερης τεχνολογίας στον τομέα της κεραμοποιίας και ο ηλεκτρονικός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής σε όλα τα στάδια αποτελούν εγγύηση ποιότητας, εγγύηση για κεραμίδια απόλυτης χρωματικής ομοιομορφίας και υψηλής αισθητικής.
                           

ISO 9001
Μάρτιος 2010 3η ανανέωση

 

EN ISO 14001
Μάρτιος 2010 1η ανανέωση